Verslag en Sfeerimpressie Werkconferentie: Cultuursensitieve Zorg

Cultuursensitieve Zorg: Waarom zou je en hoe doe je dat in de praktijk?

Op donderdag, 8 december 2016 organiseerde Stichting Kleurrijk Gezin en Jeugd voor de 7e keer een netwerkbijeenkomst voor professionals die op enigerlei wijze vanuit het beleid, wetenschap of in de dagelijkse praktijk te maken hebben met kleurrijke gezinnen en jeugdigen in Nederland. Dit keer vond het plaats in het Vierhuis op woonzorgpark Groot Schuylenburg te Apeldoorn. Wij bedanken ‘s Heeren Loo dat wij gebruik mochten maken van deze prachtige locatie en de gastvrijheid. Het doel van deze bijeenkomst was kennisdelen, ervaringen uitwisselen en in het licht van inleidingen van de gastsprekers antwoorden zoeken op de onderstaande vraag: Cultuursensitieve Zorg: Waarom zou je en hoe doe je dat in de praktijk? De bijeenkomst werd geleid door Dhr. Adem Baskaya, bestuurder Kleurrijk Gezin.  Een kort verslag van deze bijeenkomst kunt u hier downloaden

2017-12-20T11:56:08+00:00 december 19th, 2017|Geen categorie|